Не се чувствате много добре и леко сте се затворили в

...
Не се чувствате много добре и леко сте се затворили в
Коментари Харесай

Вашият хороскоп за юни: Рак

Не се чувствате доста добре и леко сте се затворили в себе си. Въпреки това има обич към вас и би трябвало единствено да се огледате, с цел да я намерите. А тези, които към този момент са я намерили, точно поради избран човек странят от останалия свят. Вие обичате да сте заобиколени от хора, които обичате, и в този момент е моментът да се почувствате добре с тях. Имате огромни шансове за облаги и в случай че сте послушали съвета ми от предишния месец, то този месец може да имате нарастване на заплатата или най-малко някакви спомагателни доходи.

Разговори с другари може да ви подействат сносно и точно поради това не би трябвало да отказвате, в случай че ви предложат да попътувате малко с тях, а бързо да стегнете багажа.

Мариета Георгиева е една нетърпелива и любопитна жена, непрекъснато търсеща и преоткриваща себе си. Магистър е по икономическа компетентност, само че рутинността в тази сфера я кара да откри потребно и забавно занимание. Любопитството във връзка с хората и нетърпението да научава какво я чака в бъдеще я притегля към астрологията. Според Мариета астрологията просто ще ни насочва към подобаващите подходи и моменти, от които може да се възползваме. А останалото зависи от самите нас. Надява се нейните препоръки да ви оказват помощ да се възползвате пълноценно от това, което ви споделят звездите.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР